Ей това е мнение....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения за поведение на 156 при зимни условия...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщениеалфата на сняг ли!ми какво да кажа очарован съм от тази кола къде ме е карала и от къде ме е вадила!ето днес още едно доказателство в там където живея има около 30 см сняг ами никакви проблеми навсякъде си ходи!Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАко другите кошници по пътищата бяха поне близо до Алфата,сега щях да съм с един проблем по-малко.За дефектите в задкормилните устройства не му е тук местото.
Comment
-
Колеги, и аз да споделя впечетленията си от мойта 156-ца през зимата гумите са ми 205/55/R16 предните чисто нови задните горе долу имат грайфер никаде не съм останал да закъсам някаде по байр или нагорнище явно като са по широки повече се катери незнам но при коловози и ако тръгна да изпреварвам внимавам че много се увлича но като цяло съм доволен и за задницата съм съгласен, че тръгва доста))
Comment
-
Първоначално публикувано от FoRiu Покажи съобщениеКолеги, и аз да споделя впечетленията си от мойта 156-ца през зимата гумите са ми 205/55/R16 предните чисто нови задните горе долу имат грайфер никаде не съм останал да закъсам някаде по байр или нагорнище явно като са по широки повече се катери незнам но при коловози и ако тръгна да изпреварвам внимавам че много се увлича но като цяло съм доволен и за задницата съм съгласен, че тръгва доста))
... Но аз съм си виновен ама и 600 лева за гуми не ми се дават като има няма 5-10 дни в годината има сняг.
Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Специално 156 2.4 JTD има бая тежичък двигател на фона на лека задница и трябва да си я познава човек, защото на хлъзгаво при връщане на газта в завой си проявява табиета и недозавива. Но ако се кара разумно и скоростта се намалява преди завоя, а в него се поддържа разумно - си стои на пътя съвсем културно.
Останалото са гуми и състояние на пътя... на повечко лед например нищо не спасява.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Незнам как се държи 156 при тези тежки зимни условия браточки...
Но мога съвсем смело да вмъкна, че благодарение на Q2+ASR+KUMHO KW17, поради липсата на такива, Змейьовата кучка е вече новия снегорин в Пловдив!Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 09:36.
Comment
-
Вчера Пловдив - Пампорово - Смолян и обратно,147 се представи както винаги без забележки.
Терена беше силно заснежен и заледен.
Втора зима съм с тази кола ,освен едно голямо ЕВАЛА друго не мога да кажа.
П.П.
С жена ми сме скиори и зимата редовно пътуваме до Банско и Пампорово.Колата никога неми е правила номер или да имам съмнения.Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Колата има изключително добро ( над средното ) поведение на сняг/лед.
Според моя опит, италянска кола, на сняг/лед е пълен кенеф, но в интерес на истината, съм приятно изненадан от 156-цата. Много предвидима е май най- правилната дума. ABS-а ми се струва малко консервативен ( дори и и при най малкото се включва ) , но колата е добре. С четири зимни гуми Michelin Alpin съм на два сезона и няма забележка.
В момента пътищата в Пловдив са ЛЕДДД. Внимавайте!
Comment
-
156-цата ми е неуморима дори сега (30см.сняг), защото е в гаража
Наемам мощен снегорин...
Comment
-
И тука е голям сняг, но св движа иначе. Относно АБС-а 5.3, вярно има по стари модели коли на други марки които ползват сравнително по интелигентни АБС версий. Таналянчетата малко са се изложили с АБС-а, но пък след 2001-ва мисля, че вграждат и по-нови версии вече.
Напримерно едно Ауди А4 от 96-та има сравнително по-нова система, но как да еDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Колата се представя прекрасно на сняг, бе хора, това ми е трета зима с нея и мога да кажа, че съм се чувствал по-сигурен само в Ауди А6 Куатро на сняг и лед като тези в момента. Разни "зимни" коли от типа на Волво направо пъплят като насрани в средната лента на Цариградско, а аз си фиркам без проблемGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
Comment